Producenten
- Marcello en Massimo Palmieri
- Marco en Annalisa Giacosa
- Marco Ferrari
- Mariangela Montanari
- Mario en Giovanni Fongo
-
Andrea Bezzecchi
Acetaia San Giacomo
Meester van niet aangelengde wijn- en appelazijnen
Ga naar producent -
Andrea Paternoster
MieliThun
Bij onze eerste ontmoeting was het mij meteen duidelijk: Andrea houdt ietsje meer van bijen dan van mensen, is meer filosoof dan zakenman.
Ga naar producent -
Antonino Caravaglio
Azienda Agricola Caravaglio
Antonino, de sympathieke eilandbewoner, teelt kappers en wijndruiven op het eiland Salina in Sicilië
Ga naar producent -
Corrado Assenza
Caffé Sicilia
Corrado wordt als vernieuwende patissier op handen gedragen door Italiaanse topchefs
Ga naar producent -
Elisa Petrucci
Azienda Agricola Caposella
In 2004 erfde Elisa de olijfgaarden van haar grootvader in de Salento, zuid-Puglia
Ga naar producent -
Emmanuele Canaparo
Azienda Agricola Nocciole d’Elite
De vriendelijkste en meest verfijnde teler van hazelnoten uit de streek
Ga naar producent -
Francesca Pau
Panificio Francesca Pau
In haar bakkerij'tje in noord-Sardinië bakt Francesca iedere dag met veel geduld heerlijke pane carasatu
Ga naar producent -
Fratelli Spada
Pastificio Tanda & Spada
Specialist van de fregola sarda
Ga naar producent -
Giuseppe Francioni
Antica Drogheria Francioni
Giuseppe verzamelt iedere jaar in augustus de bloempjes van wilde venkel
Ga naar producent -
Guglielmo en Daniela Cravero
Grissini Fratelli Cravero
Een familiebakkerij in hartje Barolo in de Langhe
Ga naar producent