Producenten
- Marcello en Massimo Palmieri
- Marco en Annalisa Giacosa
- Marco Ferrari
- Mariangela Montanari
- Mario en Giovanni Fongo
-
Marcello en Massimo Palmieri
Salumificio Mec Palmieri
Na de aardbeving in 2012 deden Marcello en Massimo er alles om hun bedrijfje weer op te bouwen
Ga naar producent -
Marco en Annalisa Giacosa
Pastificio Marco Giacosa
Een geboren pastaiolo
Ga naar producent -
Marco Ferrari
Azienda Agricola La Baita & Galleano
Van chef tot bioboer, van de keuken naar het veld
Ga naar producent -
Mariangela Montanari
Società Agricola Ca’ del Non
Hoe doet ze het toch, die supervrouw met 4 kinderen
Ga naar producent -
Mario en Giovanni Fongo
Il Panaté di Mario Fongo
Grissini, rubatà, lingue di suocera, grissino tritato
Ga naar producent -
Nicola Fortugno
Nicola Fortugno
De bergamotgaarden van Nicola bevinden zich in hartje bergamotterroir: Reggio Calabria aan de teen van de laars
Ga naar producent -
Nunzio Caudullo
Antonino Caudullo srl
Nunzio bewerkt zijn eigen pistachebomen aan de voet van de Etna in Sicilië
Ga naar producent -
Paolo Giacalone
Gambero rosso di Mazara
De familie Giacalone vist al generaties lang met eigen boten naar de gambero rosso di Mazara
Ga naar producent -
Paolo Petrili
Azienda Agricola Paolo Petrilli
Van economist tot journalist tot gepassioneerde tomatenkweker
Ga naar producent -
Piero en Maria Nava Rondolino Acquerello
Società Agricola Acquerello
Piero Rondolino was de eerste rijstteler in Italië die Carnaroli-rijst op de kwaliteitskaart zette
Ga naar producent